субота, 23. октобар 2010.

Podela

Par dana posle odlaska Ultra Boban je pozvao Vandu da se dogovore oko nekih detalja.Trebalo je da ona uzme svoje stavri iz njegove (roditeljske) kuce i da se dogovore oko dece...

Dogovor je ispao ovakav:

Odmah se ide za Ultra Bobanovo selo po stvari.Naredna tri meseca Ultra Boban ce placati kiriju za stan u kome Vanda ostaje sa decom,platice za to vreme i struju,vodu i prikljucak za telefon i racune za isti.Davace deci  a i Vandi dzeparac...

Sa svime se on slozio.Onda su krenuli put sela.Kad su stigli usli su u kucu i Ultra Boban je otvorio vrata od svih soba i vratanca od svih ormana i rekao:

-Sve sto smatras da treba da uzmes uzmi sada.U ovu kucu vise neces da udjes.

Grabila je Vanda i rukama i nogama.Poklone od savadbe koji su bili tu je delila ovako:

-Ovo je donela moja rodjaka-uzimam...Ovo je donela tvoja rodjaka-delimo na pola.

Ultra Boban je gledao i smeskao se.Nije ga bilo briga sta ce da uzme.Nije ga bilo briga i sve da uzme.Njegova majka Vojka je pokusala nesto da mu kaze.Nije dozvolio.U jednom momentu je shvatio da sve to sto Vanda zeli da ponese ne moze da se smesti u auto.Prikacio je prikolicu.Sve je Vanda natovarila  bez trunke stida i krenuli su.

Pomogao je Ultra Boban i prilikom istovara.A onda  je kao svaki lepo vaspitan covek izvadio poklone koje je pripremio za  Vandu i Asku povodom dana zena.Simbolicno...Cvet i parfem....Vanda je uzela poklon i nestala u kuci...Aska je uzela poklon i rekla:

-Sta si nam priredio bolje je bilo da si mi kupio misomor!!!

Zamislio se malo Ultra Boban...Nije zeleo da bude nevaspitan..Samo se nasmesio i odgovorio:

-Nema nikakvih problema...Idem ja do grada da kupim dok se nisu zatvorile prodavnice...

Нема коментара:

Постави коментар