петак, 5. новембар 2010.

Hvala dobrim ljudima

Konacno je nesto pocelo da se desava.I to na svim poljima.Ultra Bobanu je stigao poziv da mu je odbreno izdavanje radne dozvole.Zamalo je zaplakao kad je cuo vest.Posle 6 godina cekanja osmehnula mu se sreca.Jedina prepreka na putu do uzimanja dokumenata je bilo to sto nema nijedan vazeci dokument da dokaze svoj identitet.

Odmah je zvao advokata i rekao mu da stvar postaje hitna i da se u narednih 15-ak dana stvar mora resiti.Sa druge strane je dobio uveravanja da je samo pitanje momenta kad ce ga pozvati iz suda i reci da ode po pozitivno resenje.

Dugo je trajao taj momenat.Objasnjenje za  odugovlacenje je jednostavno.Advokat je odmah po saznanju tacnog termina kada Ultra Boban treba da se pojavi pred vlastima strane zemlje o tome obavestio sud (sto naravno nije trebao).Sve to u cilju ubrzanja postupka.Sud je naravno ispostovao svoju proceduru.Odmah je o tome obavestio Vandu i njenog advokata i od njih dobio jasno naredjenje da se stvar i dalje odugovlaci.

Poslusao je sud naredjenje.Odugovlacio je i dalje.Dani su prolazili.Ultra Boban je sedeo kao na iglama i cekao poziv.Cekao povoljnu vest.Medjutim ta vest nije dosla do datuma kad je trebao da se pojavi pred vlastima strane zemlje.

Uprkos tome sto je bio svestan da nista nece moci da uradi Ultra Boban se pojavio zakazanog datuma,tacno na vreme pred vlastima.Sa sobom je imao nevazeci pasos i nadu da ce sve biti u redu.

Na njegovu srecu,stvar nije pala u vodu samo zahvaljujuci razumnim ljudima.Cim su videli da je pasos istekao rekli su da se nista ne moze uraditi.Aliiii....Prihvatili su da proceduru odloze za mesec dana a da u tom roku Ultra Boban pribavi validan dokument.

Bio je tuzan Ultra Boban sto nista nije uradio tog dana ali je verovao da ce za mesec dana uspeti da resi problem....

Нема коментара:

Постави коментар