уторак, 30. новембар 2010.

Nista i dalje...

Normalan covek ne moze da poveruje u ono sto se desava.Dani prolaze a resenja za Ultra Bobanov problem jos uvek nema.Svi napori da se nesto resi su uzaludni.Izgleda da je Vanda resila da definitivno unisti Ultra  Bobana.

Jedino sto je smetnula s uma jednu bitnu stavku.Ultra Bobane se nikada nece predati.On zna da je nevin,zna da je posten i nece dozvoliti zloj zeni da zatruje i unisti njen zivot.

Uzalud je njoj sto je nagovorila decu da ne kontaktiraju sa ocem.Uzalud je to sto je Gaja u svom profilu promenio prezime (obrisao ocevo a stavio majcino).Uzalud je to sto je nagovorila decu da salju pretece poruke preko fejsbuka...Sve je to uzalud.

Ultra Boban je resio da istraje.Resio je da ostane priseban i svestan.Resio je da doceka dan kada ce svojoj deci ispricati pravu istinu.Spreman je i na to da ga i tada deca odbace.Prihvatice svaku njihovu odluku.Ali nece da dozvoli da deca zive u zabludi.Nece da dozvoli da ga deca pljuju za nesto sto nije uradio.

Pitate se odakle mu snaga za sve to.Odgovor je jednostavan.

Snagu mu daje ljubav prema deci i Andjeli.

A ljubav sve pobedjuje...Za nju nema prepreka i sudova.

A gospodi sudijama,Vandi,njenom advokatu i svim njihovim savetnicima i pomocnicima Ultra Boban ima da poruci samo jednu stvar:

-Zelim Vam gospodo draga da zauvek ostanete izgubljeni u mracnim hodnicima svojih spletki.Nikad nemojte izaci na sunce jer mesta pod suncem ima samo za postene i normalne ljude...

Нема коментара:

Постави коментар