субота, 13. новембар 2010.

Promene

 U iscekivanju rezultata iz "cirkusgrada" par dana ce  Vas Ultra Boban  opustati nekim svojim razmisljanjima....Nada se da vam nece biti dosadno...

Ako Ultra Boban  kao obican smrtnik a samim tim se podrazumeva da je  i  priglup primecuje  neke stvari....Sta je sa Vama ostalima?Vidite li vi da se svet menja?Vidite li da se sve promenilo?Evo i primera.

Nekada kad  je Ultra Boban  bio mlad do upoznavanja je dolazilo normalnim putem.Dvoje (bilo je obavezno da su razlicitog pola) se sretnu na ulici:

-Cao-cao!  Ja sam Marko!  Ja sam Marija!

Prvo se malo prica,dodje do upoznavanja,onda izlasci,pice,vecere i tek onda sex....

A sada....Prvo sex ....A tek onda : -cao-cao........Imena nisu bitna....

Ljudi.......Gde to idemo?Moramo deci da objasnimo ali danasnjim recnikom kako dolazi do jedne dobre veze.

Evo objasnjenja koje je  smislio Ultra Boban:

-Uzmimo da je zenska osoba kompjuter....Za primer uzimamo prenosni (lap-top) posto danasnje zene uopste ne sede u kuci.....Za primer muske osobe uzimamo jedan pen drive (usb flesh)......Znamo da svaki komjuter ima ulaz.Normalno je da kad udjete na taj ulaz otvara vam se prelepi svet...Svet iz maste...Jednu jedinu stvar treba da paziteeeeeee.......Pazite u koji ulaz stavljate pen drive...Nisu svi ulazi isti.Ako pogresite ulaz postoji opasnost od virusa.......

Ako je ulaz dobar........I ako ste dobro obavili konekciju i instalaciju.........Dovoljno je da sacekate neko vreme i otvorice vam se divan fajl.

Нема коментара:

Постави коментар