четвртак, 4. новембар 2010.

Sud postoji???U koju svrhu???

Trebalo je Vandi i advokatu da odspavaju "zimski" san da bi se probudili sa novim idejama.Medjutim te nove ideje nece nikad biti poznate jer je u medjuvremenu sud umesao svoje prste.

Neko je verovatno shvatio da je farsa otisla predaleko i da bi uplacivanje te sume novca bilo jasno krsenje zakona.Verovatno bi zbog toga neko posle mogao i da ima probleme...Iz tog razloga resili su da kontaktiraju Ultra Bobanovog advokata i da ga obaveste da pare ne treba uplatiti Vandi na racun.

Rekli su mu da je slucaj gotovo zastareo.Da ce oni sve resiti u kratkom roku.Ali....Da nije tog ali.... Mozda ne bi bilo lose da  se taj novac(5000 eura) uplati u sudski depozit kao garancija da ce Ultra Boban posle uzimanja pasosa doci u zemlju,staviti tacku na farsu i isti taj novac podici iz depozita i uplatiti na ime alimentacije.

Koliko je sve to bilo po zakonu i to se nikada nece saznati jer i do toga nije doslo uprkos jasnim dogovorima i obecanjima.

Ultra Bobanu je ta varijanta delovala mnogo sigurnije nego direktno uplacivanje novca Vandi.Rekao je advokatu da postigne jasan dogovor i da ga odmah posle toga obavesti.U medjuvremenu ce se Ultra Boban snaci za novac i Andjela ce krenuti put Srbije da isti odnese i uplati...

Prolazili su dani...Opet cekanje...

Zasto?

Pa kako Vam nije jasno.O svim dogovorima treba obavestiti Vandu  i okolinu.Treba sacekati da se ona naoruza sa dva vinjaka.E posle toga treba sacekati reakciju....

Нема коментара:

Постави коментар