понедељак, 29. новембар 2010.

Saznaćeš valjda jednog dana...

Bilo ti je 9 godina kad sam te poslednji put video dragi sine Vlajo.Verujem da su ti sećanje na mene izbrisali i promenili "dobri" mama,nana i deka...Nadam se da ćeš jednog dana sam saznati istinu o tome ko je kakav.Nadam se da ćeš sam doći do saznanja koliko je "zao" tvoj tata.

Toliko je bio "zao" da je koristio svaki slobodan momenat da se igra sa tobom.Toliko je bio "zao" da je hteo da te vaspita da postaneš dobar i pošten covek.

Tvoj "zli" tata je došao sa ratnog područja da bi video tebe u bolnici kad si pao iz kreveta i dobio potres mozga.Nije tada okrivo "dobru" mamu koje je verovatno mogla da spreči taj pad.Ne...Tvoj "zli" tata je samo došao da vidi kako si...

Kada su te nagovorili da preko telefona psujes "zlog " tatu nije se on naljutio na tebe.Znao je "zli" tata da je to maslo tvojih "dobrih" ucitelja.

Kada je "zli" tata otišao nije on pobegao od tebe i Gaje.Pobegao je od tvoje "dobre" mame i njenih vernih slugu koji se svim silama trude da mu unište zivot.

Kada jednog dana shvatiš dragi sine da je tata toliko "zao" da  je 5 dodina  pored srca  nosio tvoju i Gajinu sliku iz vremena kad ste imali ti 3 a on 6 godina i da je svakog dana ljubio tu sliku,shvatićeš onda i koliko te "zli" tata voli.

Moli te tvoj tata samo jedno:

-Nemoj da podlegneš uticaju  tvojih "dobrih" učitelja.Oni su toliko dobri dragi sine da sami sebi nanose zlo.Ne dozvoli da i tebe upletu u svoju mrezu...Mlad si...Teško ćes se izvući iz nje...Pazi se dragi sine..

Нема коментара:

Постави коментар