среда, 3. новембар 2010.

Nove taktike

Cilj svog tog odlaganja je postao jasan svima.Vanda je zelela da totalno unisti zivot Ultra Bobanu.Mislila je da ako odlaze proces koji se vodi na osnovu njene lazne tuzbe moze doci do nekih rezultata.Mislila je da ce na taj nacin Ultra Boban ostati bez radne dozvole i morace da se vrati u Srbiju.Verovatno se nadala da ce se vratiti njoj.Zelela je svoju zlatnu koku nazad.

Zaboravila je samo jednu stvar.Ona vise ne postoji ni  u mislima Ultra Bobana.Zbog sveg njenog zla uspeo je da je potpuno izbrise.

Napokon se javio advokat sa nekim izgledima za resenje.Rekao je da bi bilo dobro platiti neke pare na ime alimentacije i onda ce se Vanda odobrovoljiti.Kad se ona odobrovolji onda ce njen advokat pokrenuti svoje veze u sudu i sve ce biti reseno.Govorilo se o nekom iznosu od 1000-2000 eura.

Malo je nedostajalo da Ultra Boban upadne u zamku.Ipak je ostao priseban i rekao advokatu da je najbolje da se donese odluka koliko je stvarno duzan da plati.On ce to uplatiti istog momenta kad vidi resenje o ukidanju zabrane.

Tada se ispostavilo da je sve bila zamka.Odmah je sud doneo odluku o ponovnom odlaganju sudjenja a Vandin advokat je poceo da mase nekom novom pretnjom.Poceo je da izlaze Vandine zahteve po kojima Ultra Boban treba da mesecno placa alimentaciju u visini od 450 eura.

Izgleda je zaboravio u kojoj zemlji zivi.U mestu gde je prosecna plata oko 130 eura oni traze alimentaciju od 450....

Da covek ne poveruje....

Нема коментара:

Постави коментар