уторак, 2. новембар 2010.

Nesto je krenulo

Nasli su drugog advokata.Delovao je ozbiljno.Rekao da je tuzba bezvezna i da je resivu u kratkom vremenskom periodu.Nije znao sa kim ima posla.Krenuo je u akciju.Jako brzo je stupio u kontakt sa sudom.Posle prvog kontakta obavestio je Ultra Bobana daon licno treba da se javi sudiji koji vodi predmet.Nije bilo jasno Ultra Bobanu zasto,ali javio se.Razgovarao je sa sudijom a da nije dobio nikakva objasnjenja kako je moguce voditi takav jedan postupak.Ali dobio je uveravanje da je dovoljno da advokat podnese zahtev za ukidanje poternice i zabrane i da ce sudsko vece sve to resiti za najvise 15 dana.
Podneo je advokat zahtev.Rekao je da bi bilo dobro da se i Ultra Boban obrati sudu jednim pismom.Da izjavi da on nije begunac.Da se ne krije.Da navede svoju adresu u stranoj zemlji.Da izjavi da je spreman da odmah po ukidanju zabrane i preuzimanja radne dovole dodje u Srbiju i da se "proces" okonca.Da tom prilikom izmiri i svoje obaveze prema deci.

Onako kako je posavetovan tako je Ultra Boban napisao i poslao.Posle 7 dana dobio je povratnicu.Neko je primio njegovo pismo.

Svakog dana je ocekivao poziv od advokata da je zabrana ukinuta.Smatrao je da je stvar gotova.A onda opet šok.Zove advokat i kaze da nema nigde u sudu pisma koje je Ultra boban poslao a o zahtevu se jos ne odlucuje.Opet Vandino maslo.Onaj ko je primio pismo verovatno je procitao da je stvar hitna po Ultra Bobanovo dobro,obavestio o tome gospodaricu mracnog carstva i dobio nalog od nje da pismo unisti.

Advokat posle par dana predaje kopiju "nestalog"  pisma sudu i nastavlja se sa cekanjem.Svi kontakti koje ostvaruje sa sudijama ne donose nikakve rezultate.Tada je i on poceo da shvata sa kim ima posla....Jedini problem je bio u tome sto nije imao  penicilin za tu vrstu virusa....

Uprkos obecanju sudije da ce sudsko vece resiti zahtev za 15 dana i danas posle 6 meseci niko nikada o njemu nije odlucivao....

Нема коментара:

Постави коментар