понедељак, 8. новембар 2010.

Kakva je to majka???

Zazvonio je telefon.Stigla je poruka.Javljala je Ultra Bobanu sestra da hitno pozove majka Vojku...Pozvao je odmah...Vojkin uzbudjeni glas je uneo strah u Ultra Bobana.Nekako je uspela da isprica o cemu se radi...

Dan ranije kad je Vojka otisla na spavanje,oko 23,00 cula je lupanje na vratima.Kad je otvorila imala je sta i da vidi.Na vratima je stajao Vlaja...U 23,00....

Primila ga je...To je njen unuk...Postavila mu da vecera i pitala o cemu se radi...Rekao je da se posvadjao sa majkom...Da ne odobrava to sto radi Ultra Bobanu...Rekao je da ne zeli da se vraca kuci...

I pored dobre volje da ga zadrzi kod sebe Vojka je razmislila i rekla Vlaji da odmah pozove Vandu i da joj javi gde je.Nije zelela da joj zlobnica posalje policiju na vrata sa optuzbom da je kidnapovala dete.

Vlaja je pozvao majku i saopstio gde se nalazi...Prespavao je kod babe...Sutradan je od babe dobio novac kao rodjendanski poklon (manjka 20-ak dana do rodjendana) i vratio se kod majke.

Pitam sada ja Vas dragi citaoci:

Varijanta 1 (manje opasna):

-Kakva je to majka koja ne zna gde joj se nalazi maloletno dete?Kakva je to majka kojoj dete ode 60 km od kuce a da ona nema pojma o tome?Kakva je to majka koja ne zna i ne trudi se da  sazna gde ce dete da joj spava ?


Varijanta 2 (zlobna i pokvarena do bola):

-Kakva je to majka koja sopstveno maloletno dete posalje usred noci da preskoci kapiju i ode kod stare i bolesne babe?Kakva je to majka koja posalje dete da usred noci lupa na vrata stare i bolesne zene koja sama zivi u kuci?Kakva je to majka koja za svoje podle i pokvarene planove decu koristi kao oruzje?

Sad ce Ultra Boban da Vam kaze kakva je to majka:

Jedinstvena varijanta:

-To dragi citaoci nije majka.To je zlo u ljudskom obliku.To je virus koji truje sve oko sebe.To je virus koji ne treba leciti.To je virus koji treba zatvoriti u karantin.

Нема коментара:

Постави коментар